
انرژی خورشیدی
سلام شمال ( salamshomal.ir ) گلستان به قطب انرژی خورشیدی ایران تبدیل میشود
استاندار گلستان عملیات اجرایی ساخت نیروگاههای خورشیدی را یک گام مهم در راستای رفع ناترازی انرژی در استان دانست و گفت: استان گلستان با جذب سرمایهگذاری کلان و اجرای پروژههای نوین خورشیدی، گام بلندی در تحول انرژی پاک برداشته است.
به گزارش سلام شمال، علی اصغر طهماسبی دوشنبه پنجم خرداد در مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت نیروگاههای خورشیدی در پنج استان کشور، از تبدیل گلستان به یکی از قطبهای اصلی انرژی تجدیدپذیر خبر داد و با اشاره به فعال بودن ۶۵۳ نیروگاه خورشیدی کوچکمقیاس خانگی با ظرفیت ۳۲۶۵ کیلووات در استان اظهار کرد: کلید خوردن پروژه جدید ۵۰۰ مگاواتی تحولی چشمگیر در صنعت انرژی پاک ایجاد خواهد کرد.
سهم برتر گلستان در طرح ملی انرژی خورشیدی
استاندار گلستان با بیان اینکه استان گلستان بیشترین سهم را در میان استانهای هدف این طرح به خود اختصاص داده است، افزود: عملیات اجرایی ۳۲ ساختگاه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۹۶ مگاوات در این استان آغاز شده و نیروگاه ۱۴ مگاواتی سقرتپه گمیشان نیز وارد فاز عملیاتی شده است.
طهماسبی با اشاره به واگذاری ۷۰۰ هکتار زمین به سرمایهگذاران برای اجرای طرحهای جدید تأکید کرد: مناطق مرزی مانند گمیشان، ترکمن، مراوهتپه و اینچهبرون با بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، بهترین گزینه برای توسعه نیروگاههای خورشیدی هستند.
پیشبینی افزایش مصرف برق و پاسخگویی با تولید داخلی با پیشبینی مصرف ۱۹۵۰ مگاواتی برق در تابستان پیشرو،
استاندار گلستان از برنامههای دولت برای تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی ۱۰۰۰ مگاواتی علیآبادکتول خبر داد و اعلام کرد: این پروژهها نهتنها مشکل کمبود انرژی را حل میکنند، بلکه به افزایش درآمد خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی نیز کمک خواهند کرد و از تمام دستگاههای اجرایی خواست تا در مسیر تبدیل گلستان به قطب انرژی پاک همکاری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان نیز با اشاره به اختصاص ۱۵۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاههای خورشیدی گفت: ۵۰ مگاوات نیروگاه جدید نیز در حال نهاییسازی است.